Böcker och skor!

Klockan 00.00 alltså mitt i natten här om dagen (vad jag förstog) utspelade sig  ett öppnande av bokhandlar. va fan!? Mitt i natten!
Fast, när man tänkter efter. Jag hade gärna gått till en bokhande mitt i natten. Inte för att köpa böcker oh nej, för att se vilka andra varelser som skulle kunna tänka sig att gå till en bokhandel mitt i natten. Det är en himla rolig ide tycker jag i alla fall. Fast jag antar att de är för att alla böcker har en aning nersatt pris som dom också måste minska på timmarna för att liksom göra så att de passar lite bättre. 00.00 är ju ganska lite så. Bra gjort bokhandel. eller nått.

I går gick jag runt med en vän som jag inte träffat på välldigt (eller ah kanske inte välldigt) länge. Vi pratade och någon sko skulle prövas, vi gick omkring mitt i de helt aceptabla vädret. trevligt va de och jag känner... att jag måste dusha.

not want!

Ibland tänker jag på de där md ögon kontakt, om man ska gå fram och fråga någon om dom har en ciggaret till exempel eller om man själv blir frågad. Tar man ögon kontakt från för långt håll blir människan i fråga oftast rädd och tycker att hela idén med en cigg kanske är lite väl överskattad. Men om ögon kontakten kommer för sent, har den tillfrågade människan inte tid till att förberedasig på själva mötet och då blir de problem, och den tillfrågade människan blir kanske skit rädd eller hel förvånad och utbrister något i stil med: va fan är de för fråga!? för att sedan fly fältet.
  Sen kom jag att tänka på att man kanske måste acceptera dålig taiming ibland. på de senaste tiden har jag nog lyckas med att hamna i dålig taiming på ganska många plan och de har gjort väldigt ont. Men de fins inte så mycke att göra åt det efter åt. De kommer nya till fällen, och då kanske taimingen blir bättre.

I did not sign upp for this.

Ja... en helg till blandat med jobb och besök. Gömda bland alla smileys och labyrinter av sociala koder ligger jag nu och funderar vart du har tagit väget, jag springer omkring och letar efter ett sår, eller en tår, eller att du kanske åt minstånde hade en tanke. Brända tider och 8 minuter till drickbara tankar är jag helt förvirrad. Vad är de igentligen som händer? Jag har helt enkelt glömt bort mig bland stadens höns. Jag samlas på ett påhitt från en sommar, men nu är de slask ute så sommaren är lite svår att tänka på.
 Den där telefonen som man har hört från en annan sida av sängen har flytt så långt bort och jag kan inte höra om de är alarmet som går, jag önskar du kunde skriva till mig.

RSS 2.0