Acept"thaa".

På grund av tekniska svårigheter kan sidan inte visas som planerat. Texten som följer beskriver i stället tanken om vad som igentligen skulle ha stått textat. Vad menas med tekniska svårigheter? Min hjärna min hand. Men det går vell att ha öveseende med? Mitt val av ord och din förståelse för ordet. Jag förstår alla ord som är skrivna här, det är vell inget konstigt med dom? förklara dig lite mer matematiskt.

Min tanke + mitt ord = Texten.
Texten + dint kanke + ditt ord = det du läser.

"Det du läser" här min vän har genomgått en stor förvandling utan min eller din vetskap. Nu när vi har påvisat detta fantastiska fenomen så kan vi tillsammans utforma en ny historia och en ny värld som är helt unik för dig. Vi börjar med "det var en gång" för jag tror att du som läsare har lätt att relatera till frasen.

Det var en gång en plats som var fylld av snö. Snön var vit och under snön låg viktiga och stora saker, så som hus tak och trädkronor. I själva verket hade hustaken och trädkronorna varigt på platsen en betydligt längre tid än snön. Men denna dagen så hade snön större betydelse än alla hustak och träd som kunde tänkas visa sig i den vita massan. Denna dagen lyste solen men det var inte heller lika viktigt som snön. Denna dagen kvittrade fåglar, ett kvitter som var vackert och ganska starkt men det var inte heller lika viktigt som snön. Hela dagen på denna plats så hade bilar försökt att tränga sig igenom uppmärksamheten från den viktiga snön för att få en syl i vädret. Men där låg snön med all sin prakt, från tidig morgon till sent in på natten. Ingen, INGEN kunde ignorera den. Ingen kunde bort se från den. Alla var tvungen till att acceptera den. För det är så himla kallt och jag vill bara förklara hur kallt det var på denna platsen som var fylld av snö.

Ha en bra dag i det snöiga november slutet och lycka till med allt ni tänker ta er för en kall dag som denna. /ooMitt

om "mitt" blogg...

Många gånger har jag nu blivigt sittandes här och försökt få tankar av mikroskåpisk betydelse på olika sett formulerade. Många gånger har någon läst och säkert gillat det som jag har lyckats skriva ner. Detta inlägget handlar inte om något mikroskåpiskt. Detta är en hemlighet som jag har haft. Detta inlägg är till dig.

Du som läser detta har ingen aning om vad du har gjort för mig. Men jag skall förklara och inte minst tacka. Tack för att du läser min blogg, tack för att du ger mig en bit av din tid och ditt intresse. Tack för att jag får vara en flik på din browser eller hur du nu hittar hit, jag vet inte. Jag har läst alla kommentarer jag har fått minst tre gånger. Jag vill inte säga att jag gillar att få kommentarer. Men jag vet att för varje kommentar, för varje litet ord som du har placerat på min blogg så börjar ett kugghjul djupt inne i mig att ticka lite gran. Mina texter är korta och mitt ordföråd är långt ifrån det största, men ändå så läser du. Tack till dig, käre läsare.


/mvh "mitt" ego


en annan gång...

-hej?


-hej...
Vad gör du?

-jag skriver...


Vad skriver du då?

-Om olika saker, just nu så skriver jag om två snubbar som inte riktigt exixserar.

-vadå!? får jag se... ÅÅÅH!, meh! det där är vell inget kul? Tror du någon kommer att läsa det där?

-Ja, det tror jag. Något kanske tycker att det är ganska fint med.

-alltså, det är typ 10 pers som någonsin kommer läsa det. En av dom kanske gillar det. wohou grattis du gjorde en människa lite gladare... Jag hoppas du kände ironin och mitt uttalande unge man.

-Jaha du var ju uppmuntrande då. Tråkgubbe.

-Tönt!

-idiot!

Verklighetsförbrytare!

Pessimist!

Nej, nu går jag och dricker kaffe.

"Things to do before you go to bed"

OM monster i garderoben:
Jag vet alldrig hur man skall bete sig när det gäller det här.
Monster i garderoben är lite för "old scool". Men om det tittar ut något
så är det bara att le och lotsas att du är förvånad.


Om saker som är onyttigt:
"Att äta är ju ntyttigare än att inte äta".
"Något som är onyttigt är oftast ett substitut för något som är nyttigt.
antingen hittar du det som är nyttigt så du kan byta ut.
annars får du nöja sig med det som är onyttigt."


Om saker jag inte gillar:
Jag kanske gillar dom bättre i morgon.


Om vänner:
Dom gamlar är alltid bättre än dom nya.

Om kaffe
det är bittert och det är sött, precis som livet.

En dröm jag hade en natt.

För att jag vill kunna läsa min blogg och få en speciell känsla skall detta inlägget vara här.
För att jag tänker på glada och vackra saker så ska detta inlägget vara här.
För att jag är posetiv så skall detta inlägget vara här.
För att jag är nog bäst.






Men mera kommer jag inte ihåg, för det var natt och mörker täckte allt om kring oss. Där stod du och där stod jag. Du sa till mig att allt skulle bli bra, du kysste min hals och klämde mig tätt in till. Du sa något om en vän som hade tankar på ett annat håll. Men vännen var inte här, och jag fick känna mig liten. Jag fick känna mig svag. Jag fick känna mig lycklig och gråta till det blev dag. Så jag grät, Jag grät och grät och det slutade inte du tittade på mig och förstod, du kramade mig och log.

Men dag blev det till slut och jag vaknade som så många gånger förut
Så himla glad över min dröm jag var, nästan så jag ville stanna kvar
Man kan tänka sig att jag var ledsen när jag vakna, men tvärtom så var jag lyckling över att vara tillbaka
Gråta gör jag sällan och svag är jag ej, därför var det lyckligt att få vara det, bara för dej, bara för dej.

RSS 2.0