Ett nytt återseende

  Det var torsdag, och känslan av vanlig torsdag hade spridigts hela dagen i dom flesta kroppar. Så mycket torsdags känsla som sprids på en torsdag kan göra de ganska jobbigt för vissa mmänniskor. För om man får i sig tillräckligt mycke torsdags känsla, så blir de helt plötsligt fredag, de brukar inträffa strax efter tolv tid en på natten, och de kan helt plötsligt sluta kännas som en vanlig torsdag.
  Runt nio tiden denna torsdag (som höll på att övergå till någon form av fredag). Startades en kort msn konversation. Vanligt vis är jag inte så hjätte förtjust i detta smabbmedelane mediet. Men de kan hjälpa en med ett litet skratt då och då. Konversationen handlade om möten och nu på en gång, tvekningar och bestämmelser. allting gick relativt fort och helt plötsligt befann jag mig på en spårvagn till Opaltorget.

 Backpacker och minnen, fruknatsvärda program på tv och känslan av att kunna slapna av helt och hållet tog helt bort känslan av vanlig torsdags kväll, det "vanliga" i torsdagen försvan helt och hållet. någon stans runt tolv på natten, då jag och fröken-vacker-med-laptop  satt och lysnade på bokröst, försvan all känsla av torsdag. Ja hela torsdagen försvan faktiskt någon gång då.

The basin is moved my head recently, many things.

Många saker händer, sjukdommar, tvättar och andra chaos liknande faktorer. På något sett hittar jag en väg igenom och på andrasidan sitter man på cafe och äter med vackert väder, kusin, och en annan vacker, bekant figur. Alla kommer överens om att vädret är fint, och cafe pratet fortsätter tills de blir dags att hämta tvett för andra gången.
 Nu är de kväll och alla har bestämt sig för att de vackra vädret har gått och lagt sig, sjukdommar, tvätt och andra chaos liknande faktorer tycks ha också bestämma sig för att de ska vara någon form av lugn nu. Så där har vi hela dagen i en liten text.

Levise engeneer

Enda sedan den där helgen en gång för längesedan när två vänner passade en lägenhet tillsammans med en månkatt, så har jag varit välldigt förtjust i Levise engineer byxor. Detta är inte så konstigt, efter som dom har nästan allt. Högt pris, kommer från ett stort företag, och fulla fiffiga sömmar och knappar. De är nogt speciellt med att ha ett par sånna. I dag blev de kompisen Pablos tur att få sin första förtjusning... med lite hjälp såklart.
 De va en underbar dag i dag, tänk dig en solig dag och du är ute och umgås med dina vänner och man känner att de nästan inte finns några bekymmer... Fast de regnar, och du inte har några pengar, och ganska många bekymmer. Kvällen la en liten twist på hela dagen. In i lägenheter stormar Tio lifs levande människor och i havet bland skor och jackor ägnade jag resten av kvällen till att hitta min kaffe, och göra öron pluggar. Himla glad, nästan lite förundrar över allt folk som hadde hittat hit, sätter jag mig i köket för att konstruera öron pluggar: ! ? och en döskalle. Fina blev dom. Även om besöket barade en ganska kort tid kändes de ändå trevligt och de värkade som om alla var helt nöjda även om regnet inte låtit någon vara under heladagen. Allt pill av plugg konstruktion och den ofantliga nervositetsattacken jag hade blivigt anfallen av, under kvällen, gjorde så att jag blev tvungen till att sätta mig ner och vila en stund. Intressanta känslor springer nu runt i min mage och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Fin dag, och byxorna såg ut att passa. Nu är jag  nöjd och tänker änga mig åt annat.

RSS 2.0