Också du...

När jag tänker på dig så biter jag mig i läppen och tar ett andetag som jag sedan håller inne. Det kryper i mig och jag vill inte dö ensam som jag så smart hade planerat. Komplikationer och känslospel känns som en möjlighet. Detta gör mig förvirrad och jag vill inte titta åt ditt håll.
Vissa människor kanske inte klarar av att gå igenom livet utan en partner att dela det med, men jag delar det med vänner, allt som behövs, resten håller jag för mig själv. Vissa människor kanske helt enkelt inte klarar av att gå igenom livet med en partner att dela det med.

Jag tycker om mitt liv.





Idag tog jag en omväg till affären för att åka runt på min bräda, som jag är väldigt förtjust i. Jag har köpt en växt som jag kallar för Rupert och allting känns lite fint i kanten på något sett.

Medans jag blåser omkring i höstmörkret på min nymålade Lång-Bräda Kan jag inte låta bli att slapna av i ögon locken och vidga munnens yta i ansiktet. Jag är himla glad att jag är där jag är och att allt fungerar som det ska.
Pulserande chiptek musik i mina öron och hög fart får mig att känna mig som när jag var ett litet barn. Inte att jag känner mig liten, men jag känner mig lycklig som barn gör. Barnslig lycka helt enkelt.

RSS 2.0