ooMitt is Back?

För inte alls så längesedan så levde en pojke som hade konstiga drömmar och konstiga problem. En vacker dag hittade pojken en flaska. Eller ja, hittade och hittade. Flaskan råkade befinna sig i hans väska på grund av en rad händelser som har att göra med stora hjältar och nordiska gudar och någon högtid i början av våren.

 

Hur som helst så kom det till den punkten då pojken skulle använda flaskan, eller i alla fall så skulle han använda det magiska innehållet som var där i. Flaskan innehöll nämligen ett magiskt medel som gör att man blir glad och lycklig och i bland arg och snurrig också. När pojken öppnade flaskan kom det ut en bublande storm som pratade med honom. Bubblet sa: Hej, jag ger dig tre önskningar för att du släppte ut mig ur flaskan. Pojken som blev helt förskräckt, för han hade aldrig tidigare pratat med bubbel, svarade: What the fuck!? Vad är det här hur kan du prata du är bubbel!?

 

Bubblet försökte lugna pojken med att säga att pojken inte kommer komma i håg något om deras konversation efteråt, så det finns inget att vara upprörd över. Detta gjorde pojken bara mer upprörd och förskräkt och dom har en långt konversation om hur bubbel inte kan prata och pojken måste äta en bit av ett bröd på franska.

 

Till slut så säger Pojken till bubblet: Ok, jag vill ha tre önskningar Första önskningen är att jag vill träffa kärleken i mitt liv. Bubblet skrattar och pekar på ingenting (detta är ganska svårt att göra i praktiken men efter som att bubbel inte är jätte bra pekare över huvudtaget så går det bra för bubbel att göra det) och säger: Där är hon. Vad det något mer du ville?

 

Pojken titta på ingenting och blir lite besviken efter som han hade tänkt sig något lite mer romantiskt. Pojken sa sen till bubblet: Jag vill bli rik som andra önskan. Jaha, sa bubblet, det är en dyr önskan så jag tänker ta något från dig och resten får du lista ut själv. Pojken tycker att önskningarna inte alls funkar som dom ska och säger till bubblet att han vill inte ha sin sista önskan från bubblet. Bubblet tycker att det låter som en rimlig önskan och bubblar i väg med storm och gatlycktor.
Där står pojken kvar med minnesluckor och bortappade saker och undrar: Va va det som hände igentligen?

RSS 2.0